Cihat Arslan beklemede

Süper Lig’e veda eden Orduspor’un teklif götürdüğü Karşıyaka teknik direktörü Cihat Arslan, süre istediğini açıkladı.

Yeşil kırmızılılarla sözleşmesi ay sonunda resmen bitecek olan Arslan, kafasının oldukça karışık olduğunu belirterek, "Ordulu yöneticiler, yaptığımız toplantıda transfer ve yapılanmaya varan konulara kadar girdi. Kendi camiam olarak gördüğüm Karşıyaka’da ise belirsizlik var. Karar verebilecek durumda değilim" dedi.

Karşıyaka'nın 6 Haziran’daki olağan genel kurulunda yönetime gelecek ekibin kendisiyle çalışmayı isteyip, istemeyeceği konusunda en ufak bir fikrinin bile olmadığının altını çizen Arslan, "Kulüpten bazı kişilerle görüşme çabalarım sonuçsuz kaldı. Bekleme süresini uzatırsam benim açımdan çok belirsiz bir tablo ortaya çıkacak. Açıkçası kararımı en geç bir hafta içerisinde kamuoyuna açıklamayı düşünüyorum. Umarım hayırlısı olur" diye konuştu.

Cihat Arslan, bugün Antalya’da başlayan Pro-Lisans Kursu’na katıldı.

DİNİZ'DEN MALİ UYARI

Karşıyaka’da 6 Haziran’daki kongre öncesi liste çalışmaları yapan Fatih Diniz, Hasan Denizkurdu’nun ardından Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın danışmanı Özer Kırca, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı olan eski başkan Hüseyin Çalışkan ve 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Sait Gürsoy’la yaptığı görüşmelerin ardından, "Göreve gelecek yönetimin işi hiç kolay değil. Mali tablonun son haline göre strateji belirleyeceğim" dedi. Tabloyu gördükten sonra yapabileceğine inanırsa, elini taşın altına sokacağını ekleyen Diniz, "Popülist politika izlenmemeli. Kulüp borç ödeyerek yönetilmeli" diye konuştu. Basketbol takımının play off yarışına odaklanan Mutlu Altuğ ise, "Kendi ayakları üzerinde duran bir Karşıyaka için görüşmelerim sürüyor" ifadesini kullandı.