Görmeyenlerden mavi kapak kampanyası

Konak Belediyesi'nin sahip çıktığı "Mavi Kapak Kampanyası"na bir destek de Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği’nden geldi.

Dernek Başkanı Salih Batur, üç ay gibi bir sürede topladıkları 300 Kilogramın üzerindeki mavi kapağı Konak Belediyesi’ne teslim etti.

Dernek başkanı Salih Batur bazı kişi ve kurumların yürüttükleri anti kampanya’ya karşı inatla mavi kapak projesine destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Batur ‘Kampanya’yı öksüz bırakmayıp projeye sahip çıkan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a teşekkür ederek, sonuna kadar destek olacakları sözünü verdi. Mavi Kapak Kampanyası'na 7 ‘den 70’e herkesin sahip çıktığını belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da “Herkes engelli adayıdır, bizler de yerel yöneticiler olarak, bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Duyarlı vatandaşlarımız sağ olsunlar, mavi kapakları biriktirip bizlere teslim ederek sevgi, paylaşım ve yardımlaşmayı yaşıyor ve yaşatıyorlar. Kampanyaya katılan herkese teşekkür ederim” dedi.