Gaziantepspor'da şok ayrılık

Gaziantepspor, yeni sezon için anlaşma sağlanamayan teknik direktör Bülent Uygun ile yollarını ayırdı.

Sezonun son haftalarında Gaziantepspor’da göreve gelen ve üst üste aldığı puanlarla takımı düşme potasından çıkaran başarılı teknik adam Bülent Uygun’un sezon sonuna kadar yaptığı sözleşmeyi yeni sezon için devam ettiremeyeceği öğrenildi.

Takımdan ayrılacağını doğrulayan teknik direktör Bülent Uygun, yeni sezon için yönetimle anlaşamadıklarını ancak önümüzdeki süreçte daha iyi şartlarda görev verilmesi halinde seve seve takımın başına geleceğini söyledi.

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl ise teknik direktör Bülent Uygun’un takımlarına önemli katkı sağladığını belirterek, “Beraber iyi bir doku oluşturmuştuk. Futbolcularımız da kendisini çok seviyordu ve bir aile gibi olmuştuk. Teknik direktörümüzün ekonomik talepleri bize çok yüksek geldi. Biz de kendisine bir teklif yaptık ve sonuçta bu konuda kendisiyle anlaşamadık. Takımımıza yapmış olduğu katkıdan ve harcadığı emekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bülent Uygun hocamız ile anlaşamadığımız için biz de hoca arayışına girdik. 10 gün içinde inşallah yeni hocamızı belirleyerek yeni sezon için takımın başına getireceğiz” dedi.