Karşıyaka'ya spor kompleksi

Karşıyaka Belediyesi’nin 2013 yatırımları sırayla hayata geçmeye devam ediyor. 14 Mayıs’ta Yeni Girne Konser Salonu’nun temelini atan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin inşaatının temelini attı.

 

Zübeyde Hanım Mahallesi’nde yaptırılan tesisin temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Cevat Durak, Ocak ayında tesisin açılışını yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Bize kimse köstek olmasın. Biz, bu yılı seçim yılı olarak görmüyoruz. 2013 yatırım yılımız olacak” dedi. Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yapılan Zübeyde Hanım Mahallesi’nin hızla gelişen bir bölge olduğuna dikkat çeken Başkan Durak, “Bu bölgeye ciddi yatırım yapıyoruz. Kültür merkezimizin yapımı devam ediyor. Bize güvensinler, yetki versinler, en kısa sürede hizmeti getiririz” diye de ekledi.

Başkan Durak, Zübeyde Hanım Mahallesi sakinlerine yeni yatırım müjdeleri de verdi. Spor Kompleksi’nin yakınında bir sağlık merkezi yapacaklarını söyleyen Başkan Durak, olimpik yüzme havuzu için de kolları sıvadıklarını ifade etti. Karşıyaka Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin başarılarının pek çok kurum ve kuruluş tarafından ödüllendirildiğini de hatırlatan Başkan Durak, “ Türkiye’de belediyeciliği en iyi yapan belediyelerden biriyiz. Sosyal demokrat anlayışla hizmet üretiyoruz. Yaptıklarım arkadaşlarımın eseri, örgütümün arkamda durmasının eseridir“ dedi.

ALİ ENGİN’DEN ÖVGÜ

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege, CHP İl ve İlçe yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerinin de katıldğı temel atma töreninde konuşan CHP İl Başkanı Ali Engin ise, Başkan Durak’a örgütü adına teşekkür ederek, “Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak İzmir’i proje bombardımanına tuttu.

Bu hizmetlerden çok mutlu oluyorum. Buradaki tesisten bu bölgenin gençleri yararlanacak. Eğitimde, sanatta, sporda tüm vatandaşların hizmet alabileceği bir dünya olmalıdır. Karşıyaka Belediye Başkanı Durak göğsümüzü kabartan hizmetler yapıyor. CHP’li belediyeler hizmetleriyle sürekli gündeme geliyor“ diye de ekledi. 6462 metrekare inşaat alanına sahip Karşıyaka Belediyesi Yüzme havuzu ve Spor Kompleksi’nde, kapalı 1525 koltuğa sahip spor salonu, 25 metre uzunluğunda yüzme havuzu, soyunma odaları, duşlar, kafeterya ve kapalı otopark bulunuyor.