Kılıçdaroğlu'ndan Karşıyaka hatırası

11 Projesi ile “Sosyal Demokrat Belediyelerden Kentine Güvenen Kentler Buluşması”nda yerini alan Karşıyaka Belediyesi’nin standında da renkli görüntüler yaşandı. Karşıyaka standını ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Cevat Durak ile birlikte “Karşıyaka Hatırası” fotoğrafı çektirirken, maskot Pelikan ile de poz vermeyi ihmal etmedi.

Nüfusu 100 binin üzerindeki 59 CHP’li belediyenin katıldığı “Kentine Güvenen Kentler” buluşmasının ilk günün de ziyaretçi akınına uğrayan Karşıyaka Belediyesi standına uğrayanlar “Karşıyaka Hatırası” fotoğrafı çektirmek için kuyruğa girdi. Belediye Başkanı Cevat Durak ile “Bir Sevdadır Karşıyaka”yla fotoğraf çektirenler arasında İzmirli belediye başkanları da vardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da, stant ziyareti sırasında fotoğraf çektirdiği özel tasarım çerçevenin kadrajına, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Haluk Koç, Gökhan Günaydın, Adnan Keskin, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, TBMM Grup Başkanvekili Güldal Mumcu, İzmir milletvekili Alaattin Yüksel de girdi. Kadraja giren İzmirli Belediye Başkanları arasında ise, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, ile Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin yer aldı. Karşıyaka Belediyesi standının bir diğer renkli görüntüsü ise, Pelikan maskotu oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da fotoğraf çektirdiği Karşıyaka’nın maskotu Pelikanla fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler sıraya girdi.