Bayraklı'da cinayet

Bayraklı'da 53 yaşındaki Mustafa Yolcu, aralarında husumet olduğu iddia edilen Mesut Ş.(şimşek) tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Olay, Doğançay Mahallesi 7197/5 sokak no 18/1’de saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Bayraklı Belediyesi’nde şoförlük yaptığı öğrenilen Mustafa Yolcu, gündüz saatlerinde mahkemelik olduğu komşusu Mesut Ş. İle tartıştı. Köy halkının araya girmesiyle yatışan kavga sonunda iki taraf evine döndü.

Akşam saatlerinde alkol aldığı iddia edilen Mesut Ş., bir süre sonra sinirlerine hakim olamayarak eline geçirdiği pompalı tüfekle husumetlisi Mustafa Yolcu’nun evinin önüne gitti. Belli bir süre etrafı ve evin içinde oturan Mustafa Yolcu’yu gözleyen Mesut Ş., daha sonra evin camından içeri doğru nişan aldığı silahı ateşleyerek Yolcu’yu yaraladı. Mustafa Yolcu birden kanlar içinde yere yığılırken, Mesut Ş., karanlıktan faydalanarak ormanlık alanda kayıplara karıştı. Yolcu’nun evin içinde birden kanlar içinde yere yığılması ile birlikte şoka giren talihsiz adamın ailesi durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaklaşık 1 saat boyunca Mustafa Yolcu’nun duran kalbini canlandırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yolcu’nun ölümü üzerine ailesi ve yakınları sinir krizi geçirirken, talihsiz adam otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılda. Polis ekipleri Mustafa Yolcu’yu pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen Mesut Ş.’yi her yerde ararken olayla ilgili soruşturmaya başlandı.