Karafırtınalar: Kimseyle görüşmedim

Mustafa Köprülü/DHA- Bucaspor’un Süper Lig’den düştüğü 2010-11 sezonunun son 7 haftasından bu yana takımın başında olan teknik direktör Sait Karafırtınalar, bugüne kadar hiçbir kulüple görüşmediğini belirterek, "Görevimin başındayım" dedi.

PTT 1'inci Ligi’ndeki ilk yılında takımını ligde tutan, geride bıraktığımız sezon ise taraftarlarına play off heyecanı yaşatan Sait Karafırtınalar, "Mukavelem devam ederken başka bir kulüple diyaloğa girmem. Ayrıca teknik direktörü olan bir kulüple konuşmam da etik olmaz. Bucaspor’da mutluyum" dedi. Gelecek sezonun yapılanmasıyla ilgili iki hafta içinde yönetimle yeniden bir araya geleceğini dile getiren Karafırtınalar, "Kulübün durumu ortada. Hiçbir oyuncum için 'Satılmasın' diyemem. Bucaspor’u ekonomik açıdan rahatlacak futbolcular aramızdan ayrılsa da çark dönecek" diye konuştu.

Öte yandan kendisine eksik ödeme yapıldığını öne sürerek sözleşmesini tek taraflı fesheden Efe’nin haksız fesih yaptığı ve hem kendisinin, hem de gideceği kulübün ceza alacağı açıklandı.