Aliağa Belediyesi Çocuk Evi mezuniyet töreni

Aliağa Belediyesi, minik öğrencilerini hayata uğurladı. 3–6 yaş arası çocukların eğitim öğretim gördüğü Aliağa Belediyesi Çocuk Evi mezuniyet ve yılsonu etkinliği Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Sahnedeki duruş ve davranışlarıyla herkesi kendilerine hayran bırakan Çocukevi öğrencileri güzel anılarla dolu üç yılı geride bırakarak yeni umutlarla dolu bir hayata uğurlandı.

MİNİKLER DİPLOMALARINI ALDI, KEPLERİ FIRLATTI

Öğretmenleri eşliğinde İngilizce şarkılar söyleyen minikler 3-4 aylık bir çalışmanın ürünü gösterileriyle de Açıkhava tiyatrosunu ayağa kaldırdı. Düzenlenen yılsonu etkinliği ve mezuniyet töreninde 6 yaş grubu 32 öğrenci diplomalarını Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav ve Sosyal Kültürel ve İdari İşler Müdürü Sami Toydemir’in elinden aldı.

BAYRAV: GELECEĞİMİZ İŞTE BURADA!

Törende kısa bir konuşma yapan Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav “Bizim geleceğimiz işte burada duruyor. Çocuklarımız, çok güzel sunumlar yaptı. Onlara hayatlarındaki ilk diplomayı vermenin kıvancını yaşıyorum. Öğrencilerimize emek vererek onları gelecek için hazırlayan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla bu çalışmaları daha üst seviyelere taşıyacağız” diye konuştu. Gösterinin ardından Çocuk Andını okuyarak gecenin finalini yapan minikler yaşamlarının ilk keplerini havaya fırlatmanın heyecanını yaşadı. Anne ve babalarıyla birlikte mezuniyet coşkusu yaşayan öğrencilerin arkadaşlarından ayrılması çok zor oldu.