Karısını başka otomobilde gördü katliam yaptı

 Iğdır'da 43 yaşındaki Ahmet Doğar, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi 39 yaşındaki Fatma Doğar'ı, sevgilisi olduğunu iddia ettiği marangoz 24 yaşındaki Yakup Tağa'nın otomobilinde görünce katliam yaptı. Eşi ile sürücü Yakup Tağa'yı otomobilden indirerek öldüren Ahmet Doğar, bunların ilişkisinde aracılık ettiğini öne sürdüğü züccaciyeci 35 yaşındaki Ahmet Kesel'i öldürdükten sonra polise teslim oldu.


Bugün saat 12.00'de İskender Iğdır Caddesi'nde temizlik şirketi sahibi Ahmet Doğar otomobili ile giderken eşi Fatma Doğar'ı Yakup Tağa'nın otomobilinde gördü.

Otomobili durduran ve tabanca tehdidi ile eşi ve yanındaki kişiyi indiren Ahmet Doğar, peş peşe tetiği çekti. 4 çocuk annesi eşi  Fatma ile birlikte yanında gördüğü Yakup Tağa'yı öldüren ve çevrede olanları dehşet içerisinde izleyenlere "Namusumu temizledim" diyen Doğar, otomobiline binerek 3 kilometre uzaklıktaki Cumhuriyet Mahalesi'ne gitti.

Doğar, eşi ile sevgili olduğunu öne sürdüğü Yakup Tağa'nın bir araya gelmesini sağlamakla suçladığı züccaciyeci Ahmet Kesel'i de öldürdükten sonra yine otomobiline binerek Merkez Polis Karakolu'na geçti. Ahmet Doğar, 'Namusu için' 3 kişiyi öldürdüğünü belirterek görevlilere teslim oldu.I