Tartan sözünü tuttu

  Kadifekale semtinde gerçekleştirilen açılışa katılan Başkan Tartan, semt halkı tarafından “Herkesin Başkanı” sloganıyla ve alkışlarla karşılandı.

Mardin Kutlubeyler Derneği Başkanı Ali Korkut, Taziye ve Semt Evi kapılarının bölgede yaşayan herkese açık olduğunu belirtti. Korkut, “Acılı ve zor günlerin yanında, mutlu günlerde de derneğimizle halka yararlı olacağız. Bu çalışmalarda bizden desteğini esirgemeyen başkanımız Hakan Tartan’a teşekkür ediyorum” dedi. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da, 30 yıllık siyaset hayatında asla nutuk atmadığını belirterek, “ Buraya çok daha öncesinde gelmeyi planlıyorduk. Ama ben bir iş yapmadan konuşmayı sevmem. Siyasi hayatımda hiç nutuk atan biri olmadım. Kutlubey Derneğimize de bazı sözlerimiz vardı.

Yerine getirdik. Bugün de burada siz değerli insanlarımızla bir arada açılışımızı yapıyoruz” diye konuştu. Başkan Tartan, derneğin boş kalan odası için de bazı destekleri olacağını ifade ederek, “O oda içinde planlarımız var. Vakti gelince dernek başkanımızla birlikte halkımıza açacağız. Burası sivil toplum örgütlerine hitap eden bir yer. Sivil toplumun gücünü yansıtıyor” dedi.