İzmir Koleji, gün sayıyor

Eğitim – öğretim kurumlarında 30 yıldır öğrenci yetiştiren Ahmet Baş’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı İzmir Koleji, 2013 – 2014 Eğitim – Öğretim Yılı’nda eğitime başlıyor.

 “Bursluluk” sınavına yaklaşık 2 bin öğrencinin katıldığını belirten yılların eğitimcisi Ahmet Baş; “Bizim sevdamız eğitim ve gençliğimiz. Milli Eğitim Bakanlığı ve özel okullarda yıllarca idareci – öğretmen olarak görev yaptım. Yıllarını eğitime adamış idealist arkadaşımızla birlikte özel okullara güzide bir okul daha kazandırmak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi devletine ve milletine bağlı, çağın modern ilimleriyle donanımlı olarak yetiştirmek için İzmir Koleji olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Anaokulundan liseye kadar çocuklarınız için başka bir eğitim kurumu aramayacağınız kolejimizi, modern sınıfları ve laboratuvarlarıyla yeni öğretim yılında eğitim-öğretimin hizmetine sunmanın sevincini yaşıyoruz. ” dedi.

Forum Bornova –Yeşilova girişindeki İzmir Koleji’nin ulaşım kolaylığı, uzman eğitimci kadrosuyla büyük ilgi görmesi bekleniyor.