Tatar Ramazan Ödemiş'e canlılık getirdi

Ödemiş, Tire ve Bayındır’da çekimleri yapılan sevilen televizyon dizisi Tatar Ramazan, kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da bölgeye ekonomik olarak katkı sağlıyor. Cuma akşamları 20.30’da ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Konaklama tesislerinden, yiyecek içecek işletmelerine kadar yöreye hareketlilik getiren Tatar Ramazan’ın, önümüzdeki günlerde sezon finali yapacağı ifade edildi. Bu arada, dizide kullanılan çeşitli araç gereçler ise Ödemiş’in esnaflarına iş imkanı sağladı. Bir bölümde mafya aracı olarak kullanılan 1956 model Chevrolette otomobil, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meraklı bakışlar arasında polis aracına dönüştürüldü. Klasikler arasında yer alan bu araç, kısa sürede polis aracı çizgileri ve renkleriyle giydirildi.

Polis aracı haline gelen antika otomobilin yeni bölümlerde ekranlara yansıması bekleniyor. Dizide kullanılan 7 nostaljik aracın bakımlarını yapmak için İstanbul’dan Ödemiş’e gelen Gazanfer Sözer, bu işi uzun süredir yaptığını, eskiden de motor tamirciliği ile uğraştığını belirterek, dizideki tüm araçların yüz 100 dönemi yansıttığını ve buna dikkat ettiklerini kaydetti.