Memet Ali Alabora'ya büyük destek

Yönetmenliğini yaptığı, olağan dışı bir ülke olan Pinima'nın canlandırıldığı "Mi Minör" oyununun provokatif unsurlar içerdiği yönündeki gazete haberi nedeniyle  can güvenliığinin olmadığını dile getiren Memet Ali Alabora'ya sanat çevresinden destek geldi.

Meltem Arıkan tarafından yazılan ve aylar öncesinde Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün tarafından sahnelenen Mi Minör oyununun Gezi protestolarının provası olduğu iddia edilmişti.

İşte ünlülerin Memet Ali Alabora'ya attığı destek tweet'leri

Okan Bayülgen: Mehmet Ali Alabora yanlış seçim. Bugün bunu destekler yarın öbürünü! Fikrini de değiştirebilir. Karışamazsın! İstediğini destekler! Karışamazsın Mehmet Ali Alabora dostumdur. Tanımasaydım da desteklerdim. Bu ülkenin çok sevilen bir sanatçısıdır. Sonuna kadar yanındayım. Karışamazsın!

Gülben Ergen: Mehmet Ali Alabora "Can güvenliğim olmadığı için endişeliyim." Mehmet Ali Alabora yanındayız. Endişe? Sanatçı? Eyvah!!

Selçuk Yöntem: Mehmet Ali Alabora yanındayım sevgili kardeşim.

Nilgün Belgün: Temiz insanları karalamayın pırıl pırıl bir gençtir. Düşünen yaşayan ve paylaşan mehmet Ali Alabora.

Suavi: Mehmet Ali Alabora dostumuzdur-kardeşimizdir- barış dili olan, demokrasiye inanan çalışkan bir arkadaşımızdır."Yedirtmeyiz"

Semih Saygıner: Mehmet Ali Alabora adamdır adam.

Onur Akay: Memet Ali Alabora Konservatuar'dan arkadaşımdır. Hedef gösterilmesi çok yanlış. Cehaletten beslenenler, akıllı adam kaldıramıyorlar. Bu arada adı Mehmet değil "Memet" Memet Ali Alabora'yı destekliyorum.

Bülent Emrah Parlak: Diren Mehmet  Alobora yanındayız.

Rahşan Gülşan: Mehmet Ali Alabora'ya atılan iftiraya gülmek kolay ama bunu ciddiye alanların yapabileceklerini düşünmek korkunç.Yapanı Allah ıslah eylesin.

Cüneyt Özdemir: Tek anlamadığım Mehmet Ali Alabora İngilizlerin mi ajanı, faiz lobisinin mi adamı, çapulcuların mı başkanı... Bir karar verin ama.