Linyitspor yeni başkanını seçti

 Turan, hedeflerinin play-off oynayacak düzeyde takım kurmak olduğunu söylerken, önümüzdeki sezon maçlarının bir bölümünün Kütahya’da oynanacağını kaydetti.

TKİ Tavşanlı Linyitspor olağan genel kongresini Tunçbilek Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Çoğunluk aranmaksızın tek listeyle girilen kongrede Osman Turan başkanlığa getirildi. Turan, yeni sezondaki hedeflerinin hem 4 milyon 800 bin lirayı bulan borcun ödenerek aynı zamanda play-off oynayacak bir takım kurmak olduğunu belirtti. Turan, güçlü camiaların yer aldığı PTT 1. Lig’de barınmanın da çok zor olduğunu söyleyerek, “Bu nedenle yeni yönetim olarak tüm hemşehrilerimizden destek bekliyoruz” dedi.

"MAÇLAR ŞİMDİLİK KÜTAHYA’DA"

Yeni Kulüp Başkanı Turan’ın konuşmasının ardından, bir kongre üyesinin “Takımımız maçlarını nerede oynayacak?” sorusuna ise, kısa bir cevap veren Osman Turan, “Şimdilik Kütahya’da” diyerek, Tavşanlılı sporseverlerin merak ettiği konulardan birisine açıklık getirmiş oldu. Yeni Başkan Osman Turan şunları söyledi: “Bu sene 4. Sezonumuzu yaşayacağız 1. Ligde. İlk dönemi saymazsak son 2 sezon oldukça sıkıntılı geçti. Manevi sıkıntıların yanında maddi sıkıntı ile de karşı karşıyayız. En önemli hedefimiz bu sıkıntıları gidermektir. Bu ligde beklentiler oldukça yüksek. Bizim en önemli şansımız diğer kulüplere göre bize destek veren kurum olmasıdır. Bu ayni ve nakdi olarak küçümsenemeyecek noktadadır. Dolayısıyla biz bunu daha ileriye götürmek ve daha iyi şeyler yapmak mecburiyetindeyiz. Fevkalade imkanımız var. Tavşanlı spor kamuoyunun desteklerini bekliyoruz .”

Turan başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Hayrettin Yüksel, İsmail Bayram, Akın Şirin, Metin Özgür Ergöçmen, Ümit Yaşar Kaleli, Kürşat Tabak, Kenan Ayaz ve Emin İlkay Güre.” Yönetim kurulu görev dağılımının ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısında yapılacağı öğrenildi.