Göztepe'den duyarlı kutlama

Ergin KARATAŞ/DHA- Göztepe taraftarları yıllardır görsel bir şova dönüştürdükleri kuruluş yıldönümü kutlamalarında Gezi Parkı protestoları ve LYS sınavı nedeniyle duyarlı davranma kararı aldı.

Sarı kırmızılı taraftarlar yarın geleneksel olarak yaptıkları gibi saat 22.00’de 88'inci kuruluş yıldönümünü Üçkuyular İskele-Karataş arasındaki sahil bandında yan yana dizilerek yakacakları meşalelerle kutlayacak. Taraftarlar 19.25 vapuruyla Alsancak’tan Göztepe’ye gelecek.

Organizasyonun startını Başkan Hüseyin Altınbaş’la Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ile denizden atılacak işaret fişeği verecek. Kutlamalarda kırmızı renk hariç meşale yakılmayacak. Görsel şovun ardından Gezi Parkı protestoları ve yarın yapılacak LYS nedeniyle konser, havai fişek şovu düzenlenmeyecek, taraftarlar yolu kapatmayacak.

Göztepe İskelesi ve Şehit Oğuz Kerem Erbay Üstgeçidi’nde bekleme yapılmayacak, isteyen taraftarlar Gündoğdu Meydanı’na giderek Gezi Parkı protestolarına katılacak. Gündoğdu’ya gitmeyenler de çevreyi rahatsız etmeden paten pistinde toplanacak. Göztepe Parkı’na inşa edilen efsane takımın rölyefinin açılışını ileri bir tarihe erteleyen yönetim, 88'inci yıla özel tişörtleri satışa çıkardı.