U-11'lerde sevinen Altay oldu

U-11 Ligi’nde grup maçlarının ardından play-off ilk kademe maçları hafta sonu oynandı. Pazar günü oynanan maçta Ödemiş Belediyespor’un U-11’leri Altay’a 6-2 yenilerek elendi. İlk kademe maçları cumartesi ve Pazar günü oynanırken, gruplarını lider bitiren ekiplere kupaları verildi.

Atatürk Stadı 2 No’lu Yan Saha’da oynanan maçta Ödemiş Belediyespor ile Altay karşı karşıya geldi. İzmir’in güçlü ekibi Altay’ın baştan sona daha iyi bir oyun sergilediği maçın ilk yarısı 3-1 siyah-beyazlıların üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıda Altay üç, Ödemiş de tek gol üretince skor 6-2 oldu. Ödemiş’in golleri Ömer ve Hüseyin’den geldi.

U-11 Ligi 15. grubu namağlup lider tamamlayan kırmızı-lacivertliler bu sezonki ilk mağlubiyetlerini play-off’larda alarak elendi. Türkiye Şampiyonası uygulamasının bulunmadığı U-11 kategorisinde finale yükselen 8 takım perşembe günü İzmir ASKF’nin başarı kupası için mücadele edecek. U-11’lerin en alt yaş kategorisi olduğunu bildiren altyapıdan sorumlu yönetici İbrahim Akovalı, “Miniklerimiz futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmak için çabaladı.

İki takım da güzel bir oyun ortaya koyduysa da Altay biraz daha ağır basarak maçı kazandı. Oyuncularımızı ve kazanan Altay’ı emeklerinden dolayı kutluyoruz. Gelecek sezonda da bu oyuncu grubumuzla altyapıda liglere katılacağız. Çok yetenekli çocuklarımız var. Ödemiş’in geleceği bu oyuncularda” diye konuştu.