Trabzon büyük turnuvaya hazır

  21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında FIFA U20 Dünya Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda hazırlıklar tamamlanıyor.  

  Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun dış cephesi bordo mavi renklerle boyanırken, şehrin belli kesimlerine asılan “Yıldızlar burada yükseliyor“ yazılı bez afişlerle de sporseverler organizasyona davet ediliyor. Ülkemizde yapılacak olan organizasyonda Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda 22 Haziran Cumartesi saat 18.00 Kolombiya-Avustralya, saat 21.00 Trabzon Türkiye-El Salvador 28 Haziran Cuma saat 21.00 Avustralya-Türkiye ve 28 Haziran Cuma saat 18.00 Yunanistan-Paraguay maçları oynanacak.

  Son 16 tur maçları 2 ve 3 Temmuz tarihlerinde İstanbul, Gaziantep, Kayseri, Bursa, Trabzon ve Antalya’da oynanacak. Yarı finaller, 10 Temmuz Çarşamba günü Bursa ve Trabzon’da gerçekleştirilecek. Yarı finalde kaybeden takımlar, 13 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de İstanbul’da üçüncülük maçına çıkacak.