Gençlik ve Spor Bakanlığı’na taze kan

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yardımcılığına, bakanlık müşaviri Metin Yılmaz getirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yeni yardımcısı Yılmaz’a, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan başarı diledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık bulunan 1’inci derece kadrolu ve + 8000 ek göstergeli Bakan Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri Metin Yılmaz atandı. Eski Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Yusuf Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanmıştı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Yılmaz’a yeni görevinde, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden başarı diledi. Kılıç, "Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı’na 22. ve 23. dönem Bolu Milletvekili Metin Yılmaz’ı atadık. Başarılar diliyorum" dedi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitiren Metin Yılmaz, daha önce Al Baraka Türk Özel Finans Kurumu’nda kredi pazarlama uzman yardımcılığı görevini yürüttü. 22. Dönem AK Parti Bolu Milletvekilli seçilen Yılmaz, 23. dönemde Avrupa-Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi oldu.