Akhisar Belediyespor'da 6 oyuncunun durumu belirsiz

Akhisar Belediyespor, yapılan görüşmelerin ardından Serkan Yalçın, Mustafa Aşan, Ahmet Cebe, Çağdaş, Sertan, Özgürcan, Güray, Bilal, Emrah Tuncel, Hakan Ateş, Evren, Kerem, Bruno, Sonko ve Lucıano ile 1+1 yıllık anlaşma sağlarken, 6 futbolcunun imzaya yanaşmaması, yönetimi sarstı.

Emrah Eren, Kaleci Oğuz, Emin, Merter, Kenan ve Uğur’a çarşamba gününe kadar süre veren yönetim, belirlenen sürede bu oyunculardan cevap alamazken, ipler kopma noktasına geldi. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, 6 futbolcunun belirlenen süre zarfında kendilerine cevap vermediğini, bunun üzerine kamuoyunu bilgilendirmek için açıklama yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, "Biz arkadaşlara kulübün vereceği rakamları bildirip bekleyişe geçtik. Artık top onlarda. Eğer önerdiğimiz ücreti beğenmezlerse, mukavelelerinde yazılı ücretini getirip istedikleri kulübe gidebilirler. Ancak biz olay bu noktaya gelmeden uzlaşma sağlayacağımıza inanıyoruz" dedi.

ÇAĞRI BEKLİYORUZ

Akhisar Belediyespor yöneticileri, "Bize dönüş yapmadılar" dediği futbolculardan Kaptan Emrah Eren, "18 yıllık futbol yaşantımın 15 yılı Süper Lig’de geçti. İkinci görüşme talebinin yönetimden gelmesi gerekir" dedi. Kulüple sözleşmesinin opsiyonlu olduğunu, mukavelenin geçerlilik kazanması için iki tarafın da rızasının gerektiğini kaydeden Emrah, "Transfer görüşmesinde hak ettiğime inandığım bir talepte bulundum. Benim isteğimle yönetimin önerisi arasında büyük fark bulunmuyor" şeklinde konuştu.

Kaleci Oğuz da ikinci görüşme için yönetimden davet beklediklerini belirterek, "Ben yönetimden çağrı beklerken, onların da bizi beklediğini öğrendim. "Ben geldim' demek karakterime uygun değil. Devam eden sözleşmelerimiz de opsiyonlu" şeklinde konuştu.