Bursaspor UEFA’da ilerlemek istiyor

    Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu İbrahim Öztürk, hedefleri olan bir kulüp olduklarını belirterek, "Bu sene UEFA Avrupa Ligi’nde en azından gruplara kalmak istiyoruz. Artık bunu hak ediyoruz. Ayrıca lige de iyi başlayıp, Bursaspor camiasının yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.

  Bursasporlu futbolcular yeni sezon öncesi yapılan ilk antrenmanda kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Yeni sezonun bütün takımlar adına hayırlı geçmesini dileyen Musa Çağıran, "1 aylık bir tatilden sonra zor bir zaman dilimi bizi bekliyor. Sezon başı antrenmanlar bütün futbolcular için her zaman zordur. Bu durumu en iyi şekilde değerlendirip, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde de yolumuza devam etmek istiyoruz. Yeni sezondan her futbolcu ilk 11’de oynamak ister. Sonuçta bu hocanın kararıdır. Kampta formayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hocamızın bu konuda en iyisini yapacağını biliyoruz" diye konuştu.

HARUN TEKİN: “ZORLU BİR SEZON BİZLERİ BEKLİYOR”

  Zorlu bir sezondan çıktıklarının altını çizen yeşil-beyazlı futbolcu Harun Tekin ise, "Yine zorlu bir sezon bizleri bekliyor. Hedeflerimiz her zaman yüksek. Sezon başı herkes için çok önemlidir. İyi çalışmamız gerekir. Hedeflerimiz doğrultusunda da iyi bitirmek istiyoruz. Her oyuncu gibi oynamak istiyorum" açıklamasını yaptı.

SERDAR AZİZ: “HEYECANINIZI KAYBEDERSENİZ BAŞARILI OLAMAZSINIZ”

  Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Bursasporlu futbolcu Serdar Aziz ise, "Güzel bir tatil oldu, ama ben nişan yaptığım için kısa kestim. Benim için biraz koşturma oldu. Evlilik yolunda adım attık. Evlenip güzel bir yuva kurmayı istiyorum. Tatilden çıkıyoruz vücut sıfırlıyor. Yoğun tempoya gireceğiz. Her maçta kendimizi göstermek istiyoruz. İnşallah her futbolcu sakatlıksız hazırlık dönemi geçirir. Biraz heyecan var ama çok ara verdiğimizi düşünmüyoruz. Heyecanını kaybederseniz başarılı olacağınıza inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

İBRAHİM ÖZTÜRK: ”AVRUPA LİGİ MAÇLARINA ÇOK İYİ HAZIRLANACAĞIZ”

  Yeni yönetimin Bursaspor camiasına hayırlı olmasını dileyen İbrahim Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sene yine Avrupa’da mücadele edeceğiz. Türk futbolunda belli bir süreç yaşanıyor. Ama ne olacağını bilmiyoruz. Ön eleme maçlarına çok iyi hazırlanacağız. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız tecrübelerden faydalanmak istiyoruz. Bu sene UEFA Avrupa Ligi’nde en azından gruplara kalmak istiyoruz. Artık bunu hak ediyoruz. Yeni sezonda yoğun bir kamp dönemi bizleri bekliyor.

  Önemli olan bunu değerlendirebilmek. Çünkü buradan alacağınız güç sizi sene sonuna kadar götürüyor. Bursaspor hedefleri olan takım ve her sene üstüne koymak zorundadır. Lige iyi başlayıp ve kazasız, belasız bir lig geçirmek istiyoruz." Bursaspor’un genç yıldızı Enes Ünal ise, Bursaspor ile yeni sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu vurgulayarak, camianın yüzünü güldürmek istediklerini ifade etti.