Karşıyaka'da gündem kaleci

   Karşıyaka'nın yeni teknik direktörü Sait Karafırtınalar, yönetimden ilk etapta kaleci transferi istedi.

Necati’nin sözleşme yenileme teklifini geri çevirdiği Karşıyaka teknik direktörü, 1 numaralı file bekçisi olarak Adanaspor’dan ayrılan Tolgahan Acar’ı belirledi.

  Karafırtınalar, ikinci kaleci olarak da 2008-08 sezonunda da kadroda yer alan, İstanbulspor’dan Serdar Ertemçöz’ün adını verdi. Sözleşmesi biten Recep’in kalıp kalmayacağının ise belirsiz olduğu bildirildi. Bucaspor’dan fesihname bekleyen, ailesiyle tatile çıkan Karafırtınalar, yeşil kırmızılılarla resmi sözleşmeyi pazartesi günü imzalayacak. Kahramanmaraşspor'dan Berkan, Hataysor’dan Mehmet Yiğit’le söz kesen Karşıyaka’nın listesinde Altay’dan orta saha Burak Karaduman da bulunuyor.

BELEDİYEDEN TAM DESTEK

  Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşayıka'nın yeni yönetimini makamında kabul etti. Görüşmede Başkan Fatih Diniz ve Genel Sekreter Mehmet Yaya yer aldı. Geçen sezon kulübe salon ve ulaşım desteği vermesine rağmen Cihan Büyükoral yönetimiyle arasına mesafe koyan Durak, kulübe yasal imkanları doğrultusunda tam destek sözü verdi. Karşıyaka yeni sezonda belediyenin Karagöl Tesisleri’nden de yararlanacak. Yönetim Durak’tan Karşıyaka Arena konusunda gelir getirici proje geliştirmek için izin aldı.