Gekas'tan haber var

Akhisar Belediyespor'da yeni sezonda da takımda yer alıp almayacağı beklenen Gekas, salı günü kararını bildirecek. Geçen sezonun ikinci devresinde 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Yunan golcü ile masaya oturmaya hazırlanan yeşil-siyahlılar bu oyuncuyu yeni sezonda da kadroya katmak istiyor.

Bu hafta içerisinde görüşmek için plan yapan Akhisar Belediyespor yönetimi golcü oyuncu ile 25 Haziran Salı günü masaya oturacağı bildirildi. Önümüzdeki hafta içerisinde iç transferi tamamen bitirmek isteyen yeşil-siyahlılar teknik heyetin verdiği rapor dahilinde dış transfere başlayacak. 

Serkan Yalçın, Mustafa Aşan, Ahmet Cebe, Çağdaş Atan, Sertan Vardar, Özgürcan Özgür, Güray Vural, Bilal Kısa, Emrah Tuncel, Hakan Ateş, Evren Özyiğit, Kerem Bulut, Bruno Ferreira Mombra Rosa, İbrahima Sonko, Luciano Guaycochea ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan yeşil siyahlılar Emin Aladağ, Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Eren, Merter Yüce, Kenan Özer ile Uğur Demirok’dan cevap bekliyor. Öte yandan edinilen bilgiye Uğur Demirok ile masaya oturan Akhisar Belediyespor büyük oranda bu oyuncu ile anlaştığı bildirildi. Emin Aladağ, Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Eren, Merter Yüce ve Kenan Özer ile önümüzdeki hafta içerisinde yönetim ile son kez bir araya gelmesi bekleniyor.

FORMA ANLAŞMASI YAPILDI

Akhisar Belediyespor Puma markası ile gelecek 2 yıl için anlaşma sağladı.