Ajda teşekkür etmemiş

Gezi Parkı olayları sırasında Ajda Pekkan'ın twitter hesabından Kadir Topbaş'a yapılan teşekkürün sanatçıya ait olmadığı anlaşıldı. Ajda Pekkan, söz konusu ifadelerin kendisine ait olmadığını açıkladı. Gezi olayları sırasında belediyenin parka yaptığı ağaçlandırma çalışmalarından dolayı Kadir Topbaş’a yayınlanan teşekkür mesajının kendi bilgisi haricinde yayınlandığını bildiren Pekkan, bunun nasıl yapıldığını kendisinin de bilmediğini ifade etti.

Taksim Gezi olayları sırasında, belediyenin tahrip olan Gezi Parkı’na düzenleme ve ağaçlandırma çalışması yapması üzerine ünlü şarkıcı Ajda Pekkan twitter üzerinden Kadir Topbaş’a bir teşekkür mesajı yayınlamıştı. Gelen yoğun tepkiler üzerine ünlü şarkıcı, bugünkü köşesinden o mesajın kendi bilgisi dışında atıldığını söyledi.

Hürriyet’teki köşesinden yaptığı açıklamada o tweetin kendi bilgisi dışında atıldığını söyleyen Pekkan, "Gezi Parkı’nın boşaltığı, kadınların ve çocukların gece boyunca gaz altında kaldığı gecenin sabahında.. İnadına yapar gibi.. Allah’ınızı severseniz böyle bir şeye aklınız alıyor mu? dedi. O tweetin kimin attığını bilmediğin söyleyen Pekkan, "Peki kim attı bu mesajı benim hesabımdan? Ah bir bilsem... Yapacağımı bilirim zaten. Aslında tam bir hack’lenme de değil bu anladığım kadarıyla. Bu hesabın şifreleri birden çok kişide vardı. İlk açanlar başkaydı, bugün benim adıma ekibimden kullananlar başka..." diye konuştu.