Vicdanlı hırsız!

Manisa’da çadır branda imalatı yapan bir işyerine giren genç, 400 lira ve 300 euroyu çalıp kaçtı. 6 dakika sonra işyerine dönen şüpheli, çaldığı 300 euroyu yerine bırakıp ayrıldı.

Manisa’da kimliği belirsiz bir kişi, geçen 15 Haziran'da, Yenimahalle Malta Caddesi'nde, Haydar İzci’ye ait çadır branda imalatı yapılan işyerinin önünden geçerken kapının açık ve içeride kimsenin olmadığını fark etti. Çevreyi kontrol eden şüpheli, işyerine girdi ve bir süre cep telefonuyla görüşme yapıyormuş gibi davrandı.

Gelen giden olmadığını gören şüpheli, önce kasaya yöneldi. Kasayı açamayan gencin gözüne yerde duran çanta ilişti. Yerden aldığı çantayı açan şüpheli, içindeki 400 lirayla 300 euroyu alarak işyerini terk etti. 6 dakika sonra işyerine dönen şüpheli, 300 euroyu çantanın üstüne koyduktan sonra kayıplara karıştı. Bir süre sonra işyerine gelen Haydar İzci, çantanın üzerindeki 300 euroyu görünce hemen güvenlik kamerası görüntülerini izledi ve hırsızlık yapıldığını gördü.

İzci, haber vermesiyle işyerine gelen polislere güvenlik kamerası görüntü kayıtlarını teslim etti. Polis, hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı. Olay sırasında yan taraftaki imalathanede çadır brandası yaptığını anlatan İzci, "Tuhaf bir hırsızlık. Aldığı euroları geri getirmesine anlam veremedim" dedi.