Bursaspor'da önce fitness sonra koşu

   Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını sürdürdüğü Özlüce Tesisleri'nde bu sabah teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde fitness çalışmasının ardından tempolu koşu yaptı. Bursaspor'da çalışmalara başlayan Basser ve Sestak dışında izinli olan yabancı oyuncuları antrenmana katılmadı. Batalla ve Belluschi'nin bu gece Türkiye'ye gelceği ve yarınki antrenmana dahil olacağı öğrenilirken, Pinto'nun 2 gün daha izin aldığı belirtildi.

HELİKOPTER KAMERAYLA GÖRÜNTÜ

  Bugün gerçekleştirilen antrenmanda Hikmet Karaman, çalışmaların havadan görüntüsünü aldırdı. Küçük bir ekrandan kontrol edilen helikopter kamera, tesisler üzerinde dolaştırılarak futbolculardan görüntü aldı. İlgi odağı olan helikopter kameranın antrenman süresince tesislerin üzerinde dolaşarak tüm çalışmayı kaydetti. Hikmet Karaman'ın helikopter kamerayı deneme amaçlı getirttiği ve daha gelişmişini alarak antrenmanları kaydettireceği öğrenildi.

TWENTE'NİN KONDİSYONERİ GELİYOR

  Öte yandan Bursaspor, Hollanda takımı Twente'nin kondisyoneri ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Kondisyonerin sözleşmesinin 30 Haziran tarihinde biteceğini, daha sonra anlaşma sağlanarak kampa katılacağı ifade edildi.