Bandırmaspor'da Kılkışlı yeniden başkan

  Spor Toto 2'nci Lig ekibi Bandırmaspor’un Olağan Genel Kurulu. Ticaret Odası Toplantı salonunda yapıldı, tek liste halinde girilen seçimleri Mehmet Kılkışlı ve ekibi kazandı.

BÜTÇE 7.5 MİLYON TL

 Genel kurula Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve çok sayıda taraftar katıldı. kulübün tahmini bütçesi 7 milyon 765 bin TL olarak belirlendi. Bordo beyazlıların yönetim kurulu Ahmet Edin,Yaşar Bekdemir, Metin Yalçınkaya, Ozan Onur, Can Gülmezgil,Talip Yıldız, Hüseyin Baş, Bahadır Çolak, Ertunç İşbay,Tolga Tosun, Ünsal Yamaner, Mehmet Özbek ve Uğur Maral’dan oluştu.

KILKIŞLI: BELEDİYESİZ OLMAZ

  Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı, "Spor kulüpleri, belediyesiz ayakta duramaz. Bunun için yerel yönetimden bu dönem bazı isteklerimiz oldu. Bu taleplerimize yerel yönetim bir tanesi hariç olumlu yaklaştı. Bundan dolayı da belediye başkanı Sedat Pekel’e teşekkür ederim" dedi.

PEKEL:"HERKES DESTEK OLMALI"

  Bandırma Belediye Başkanı Pekel’de konuşmasında Bandırmaspor için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini belirtti, "Bandırmaspor tarihe çok büyük başarıları, zaman zamanda başarısızlıkları sığdırmış bir kulüp. Bandırmaspor’un Bandırmalıların malı olduğunu, herkesin taşın altına elini sokması gereken bir dönemdeyiz" diye konuştu.