Bucaspor puan kaybına rağmen yerini koruyor

Samsunspor’la 0-0 berabere kalarak play off yarışındaki takipçileriyle arayı açma fırsatını kaçıran Bucaspor, yaptığı kayıplara rağmen beş haftadır beşinci sıradaki yerini korudu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 yenerek 27'nci hafta beşinciliğe tırmanan sarı lacivertliler, geride kalan dört haftalık periyotta Adana Demirspor (D), Göztepe ve Samsunspor’la berabere kalarak 6 puan yitirmesine rağmen yerini korudu.

Bucasspor bu süreçte tek galibiyeti, kendi evindeki Tavşanlı Linyitspor'u 4-2 mağlup ederek aldı. İlk altı yarışındaki rakipleri 1461 Trabzon, Torku Konyaspor ve Karşıyaka’nın birer puanla kapattığı haftada İzmir temsilcisi, lider Kayseri Erciyes’i 3-2 yenen 46 puana ulaşan Adanaspor’a yakalandı. Bucaspor, Adanaspor ve Torku Konyaspor’la birlikte 32'inci haftaya 46’şar puanla girdi. "Samsunspor resmen etten duvar ördü" diyen Profesyonel Şube Sorumlusu Sedat Çiftçi, "Bence bir puan da değerli. Adanaspor ve Torku Konyaspor’a karşı ikili averajda üstünüz. Kalan üç haftada gereken skorları alıp, hedefe ulaşacağız" dedi.