Ekmek teknesi kül olunca sinir krizi geçirdi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adası’nda bulunan bir düğün salonunda yangın çıktı.

450 bin liralık maddi hasarın oluştuğu işletmenin sahibi gözyaşlarına boğuldu. Edinilen bilgiye göre; Ayvalık’ın dünyaca ünlü Cunda Adası’nın Ayvalık Adaları Tabiat Parkı sınırları içinde, kır düğünlerine ev sahipliği yapan mekanın tamamen ahşap olan sahnesi ile hemen yanında bulunan ahşap ofiste saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Salon genelinin ahşap yapı olması dolayısıyla hızla büyüyen yangında, mekanın her yanını kısa sürede alevler sardı. Ayvalık Belediyesi’ne bünyesindeki itfaiye ekipleri, yangına 5 arazöz ile müdahale ederek uzun süren çalışmaların ardından alevleri söndürmeyi başardı. Jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri aldığı gözlenen yangında vatandaşlar da ekiplere yardım etti.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yaklaşık 150 bin liralık elektronik cihazların yanı sıra toplam 450 bin liralık maddi hasarın oluştuğu belirtilen yangında, işletme sahibi Taner Sulubey (37) ile çalışanı Osman Kurt (20) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Sinir krizleri geçiren Taner Sulubey’in bedeninin birçok yerinde ciddi yanık bulunmasına rağmen küle dönen mekanından ayrılmak istememesi ise dikkat çekti. En son bir elektrikçinin ahşap sahnedeki arızayı gidermek için tamirat yaptığını vurgulayan Sulubey, sabotaj olabileceğini öne sürdü.