Bursaspor'da Carson dönüyor

   Bursaspor'da yeni sezon hazırlıklarına katılmayan ve ailevi nedenlerden dolayı takıma dönmek istemediği iddia edilen İngiliz file bekçisi Carson'ın Avusturya'da yapılacak kampa katılacağı kulüp resmi internet sitesinden duyuruldu.

  Carson'ı isteyen kulüplerle görüşmelerin devam ettiği, Karaman'ın verdiği rapor doğrultusunda yönetimin Kolombiyalı kaleci David Ospina'yı kadroya katmak için temaslara başladığı ifade edildi. Yeşil beyazlıların, 24 yaşındaki file bekçisinin transferi için Nice kulübü ile pazarlıkların sürdüğü, Kolombiyalı kalecinin transferinin bir kaç güne kadar netlik kazanacağı öğrenildi. Hikmet Karaman'ın verdiği listede Sinan Bolat ve Tolga Zengin gibi isimlerin de bulunduğu belirtildi.

PİNTO DA GELECEK

  Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada ilk etap çalışmalarına katılmayan Şilili forvet oyuncusu Sebastian Pinto'nun da Avusturya'da yapılacak kampa katılarak çalışmalara başlayacağı ifade edildi. Pinto ve Carson ile ilgili son kararı takım içi disipline önem veren Karaman'ın vereceği belirtildi.