Şizofren nişanlı korku saçtı

İzmir'in Hatay semtinde, bir süre önce nişanlandığı kadın ile 9 yaşındaki kızını döven şizofren 40 yaşındaki E.İ.T, gözaltına alındı.

İddiaya göre, saat 04.30 sıralarında, Çankaya Mahallesi 153 Sokak 13 numaradaki apartmanın zemin katındaki evde bilinmeyen bir nedenle sinirlenen E.İ.T, bier süre önce nişanlandığı 44 yaşındaki F.Ö'yü ve boşandığı kocasından olan 9 yaşındaki kızını dövmeye başladı. Anne ve kızın çığlıkları üzerine apartmanda oturanlar durumu, polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açması konusunda E.İ.T'yi uyardı. Uyarılarına rağmen E.İ.T'nin kapıyı açmaması ve anne ile kızını dövmeye devam etmesi üzerine polis, çelik kapıyı açması için olay yerine AKS 110 ekiplerini çağırdı. Gelen AKS 110 ekiplerinin çalışması sonucu kapı kırıldı. Kapının arkasında oturan ve polislerin içeri girmesini engellemeye çalışan E.İ.T, oturma odasına kaçtı. Burada polis ekiplerince etkisiz hale getirilen zanlı gözaltına alınarak Hatay Polis Merkezi'ne götürüldü.  Polislerin içeri girmesine engellemek için E.İ.T'nin evin kapısında durmasından yararlanıp yatak odasına sığınan anne kız ise kaldırıldıkları hastanede ayakta tedavi edildi.