Kütahyalı'yı Helin Avşar fotoğrafıyla vurdular!

Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Helin Avşar'lı fotoğrafları kullanılarak protesto edildi. CHP Kayseri Gençlik Kolları, Rasim Ozan Kütahyalı’ya Helin Avşar’la yaptığı röportajın fotoğraflarının yer aldığı ve altında “Helin Avşar’a soyunan Rasim Ozan Kütahyalı şimdi de AKP’nin avukatlığına soyundu. İşte AKP’nin dindar gençliği” yazılı dövizlerle tepki gösterdi.

Ellerinde Rasim Ozan Kütahyalı’nın, Helin Avşar’la bir süre önce yaptığı röportajın fotoğraflarının yanı sıra “Helin Avşar’a soyunan Rasim Ozan Kütahyalı şimdi de AKP’nin avukatlığına soyundu. İşte AKP’nin dindar gençliği”,

''İşte AKP’nin laf ebesi sözde gazeteci spekülasyon yarattığı sözde dindar gençlik Rasim Ozan Kütahyalı” yazılı pankartlar bulunan CHP’liler adına basın açıklamasını Gençlik Kolları İl Başkanı Erkan Özdemir yaptı. “AKP Hükümeti ile birlikte türeyen sözde gazeteciliğin en ünlü örneği olan Rasim Ozan Kütahyalı adlı kişi haddini aşmıştır” diyen Özdemir, şöyle konuştu:

“Laf ebeliğine soyunmuş bu zat, hükümetin ajitasyon ve spekülasyon yaratığıdır. Partimize yönelik bugüne kadar sarf ettiği cümlelerin hepsiyle kendisini ne denli çapsız olduğunu kanıtlamıştır. Şerefin ve onurun bu ülkenin kurucusu olan bir partinin üstüne bina edildiğini kendisine hatırlatmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bugün varlığını sürdürüyorsa bunu CHP’nin kuruluş felsefesine ve Mustafa Kemal Atatürk’e borçludur.

Bu tarihe ve kimliğe küfür etmek ne Rasim Ozan Kütahyalı’nın ne de onun gibilerin haddinedir. Şerefsiz arıyorsanız siyaset değnekçiliği yaptığınız ve yapmaya devam ettiğiniz günlere bakmanız yeterli olacaktır. CHP hiçbir dış veya iç odağın arka bahçesi değildir. CHP bu halkın öz gücü, emeğin ve alın teridir. CHP, Türkiye Cumhuriyeti'nin şerefidir.”