En büyük hayalim A takımda forma giymek

    Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın ’Türkiye’nin Messi’si olacak’ dediği genç oyuncu Gökhan Karataş, Batalla ve Bellushi gibi oyuncular ile çalışmanın rüya gibi olduğunu belirterek, "En büyük hayalim A takımda forma giymek" dedi. Yeşil-beyazlıların U17 takımında forma giyen ve Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından A takıma çağrılan genç oyuncu Gökhan Karataş, Avusturya’da yapılacak yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarına da dahil edildi.

“BATALLA VE BELLUSCHİ İLE ÇALIŞMAK RÜYA GİBİ”

   Bursaspor forması giymenin büyük bir onur olduğunu ifade eden Karataş, “Bana şans vererek A takıma çıkaran Hikmet hocama çok teşekkür ederim. A takım ile birlikte antrenmanlara çıkıyorum. Takımdaki ağabeylerim de bana çok destek oluyor.

   Batalla ve Bellushi gibi oyuncular ile birlikte antrenman yapmak, çalışmak rüya gibi. En büyük hayalim A takımda forma giymek. İnşallah bu hayalimi Hikmet hocam ile birlikte gerçekleştiririm. Avusturya kampı benim için büyük şans. Bu şansı iyi değerlendirip, çok çalışarak kısa sürede A takıma çıkmak ve uzun yıllar Bursaspor formasını giymek istiyorum” diye konuştu.