Ivana Sert Ankara'nın Bağları türküsüyle coştu

Bodrum’da bir açılışa katılan moda ikonu Ivana Sert, "Ankara’nın Bağları" şarkısının çalması ile birlikte bir anda oynamaya başladı. Sosyete dünyasının moda ikonu Ivana Sert, Muğla’nın Bodrum İlçesinde butik ve cafe olarak hizmet verecek mekanının açılışını yaptı.

Açılışta Ankara’nın bağları şarkısının çalması ile birlikte Ivana Sert şarkıyı çok sevdiğini söyleyerek bir anda kameraların karşısında oynamaya başladı. Dünyaca ünlü Club Catamaran’ın içinde bulunan mekanın açılışına davetlilerin yanı sıra Ivana Sert’in yakın arkadaşı modacı Hakan Akkaya da katıldı. Açılış öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ivana Sert, Bodrum’da hem butik hem de restoran olan bir işletme açtıklarını ifade ederek, “Ivana Sert Bodrum Butik ve Restoran ziyaretçilere aynı anda iki farklı işletme olarak hizmet edecek. Butiğimizde çeşitli takılar, aksesuarlar, gözlükler ve bikinilerimiz olacak. Restoranımızda güzel yemeklerimiz olacak. Ziyaretçilerimiz burada alışverişini yapıp, yemeğini yeyip gecede Catamarana gidip eğlenebilecek. Yakında burada bir de beachimiz olacak. Türkiye’de yaşanan talihsiz olaylar sonucu açılışımız biraz geç oldu. Hayırlısı olsun” dedi.

Bu arada, röportaj esnasında Ankara’nın bağları şarkısının çalması ile birlikte Ivana Sert şarkıyı çok sevdiğini söyleyerek bir anda kameraların karşısında oynamaya başladı. Öte yandan, yeni projeleri olduğunu ifade eden Ivana Sert ilerde kendi markasını oluşturarak büyük yatırımlar yapacağını belirtti.