Foça Mambo'da Beach Clup'da 4. yıl coşkusu

Moskovalı Marina Romanova tarafından 2010 yılında devralınan ve geçen günlerde coşku dolu bir açılışla yaza 'merhaba' diyen Mambo Beach Club, bu kez açılışının 4. yıldönümünü muhteşem bir parti ile kutladı.

DJ Emrah İş’in birbirinden hareketli parçaları eşliğinde dansa doyan eğlence tutkunları keyifli, coşku dolu bir gece yaşadı. Foça’nın prestij mekanlarından Mambo Beach Club'ın 4. Yıldönümü partisi renkli görüntülere sahne oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde havai fişekler eşliğinde dans meydanına getirilen dev pastayı bıçağı iki eliyle tutup saplayarak kesen Marina Romanova, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.Pasta kesiminin ardından dünyaca ünlü DJ Tiesto gibi pek çok ismin sahne aldığı Sensation White adlı organizasyonda müzik yapan Almanya doğumlu Türk asıllı Emrah İş’in performansı eşliğinde coşku dolu müziğe ayak uyduranlar, sabahın ilk ışıklarına kadar dans etti.

SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN

Mambo Beach Club işletmecisi Marina Romanova, 2010 yılında açmış olduğu işletmenin bu yıl 4. senesini kutladıklarını belirterek şunları söyledi:

"Geçen yıllarda Mambo Beach Club olarak birbirinden değerli sanatçıları ağırladık. Bu yıl da müşterilerimiz yine pek çok sanatçıyı Mambo’da izleme şansına sahip olacaklar. Görüyorsunuz, burada sürpriz hiç bitmiyor. Yaz boyunca çeşitli aktivitelerimiz olacak. Müşterilerimiz, bu aktivitelerin duyurusunu www.mambobc.com adresinden takip edebilir. Geçen yıllardan anladığımız üzere görüyoruz ki, özellikle Foça halkı olmak üzere tüm eğlence severler Mambo’yu çok sevdi. Mambo Beach Club olarak her geçen yıl müşteri sayımız artmaya devam ediyor. Başta Foçalılarla, ardından bizi tercih eden tüm eğlence tutkunlarına sonsuz teşekkür ediyoruz.” Romanova, herkesi Foça'da eğlencenin adresi olan Mambo'ya davet etti.