F.Bahçe taraftarının katil zanlısı belli oldu

   Kadıköy’de Fenerbahçe taraftarlarının düzenlediği eylemde çıkan kavgada öldürülen Kadir Ökçesiz’in cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, katil zanlısının kimliği belli oldu. UEFA Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe’ye verdiği Avrupa Kupaları’ndan men cezasını Kadıköy’de protesto eden taraftarlar arasında bulunan Kadir Ökçesiz, eylemin ardından bıçaklanarak öldürülmüştü.

   Katil zanlısı Batuhan Ö.’nün yakalanması için çalışmalar sürerken, Kadir Ökçesiz’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden alınan ceset, kapı önünde bulunan cenaze aracına yerleştirildi. Bu sırada araçta bulunan diğer boş tabuta vuran Kadir Ökçesiz’in babası İbrahim Ökçesiz, “Kadir Adli Tıp’tan sonra bende geleceğim. Beraber yatacağız" diyerek gözyaşı döktü. Acılı babayı yakınları teselli etmeye çalıştı. Ökçesiz’in cesedi, daha sonra otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

KATİL ZANLISININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

   Kadıköy’de dün Fenerbahçe taraftarlarının düzenlediği eylemin ardından çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Kadir Ökçesiz’in katil zanlısı polis tarafından aranıyor. UEFA Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe’ye verdiği Avrupa Kupaları’ndan men cezasını Kadıköy’de protesto eden taraftarlar arasında bulunan Kadir Ökçesiz, eylemin ardından bıçaklanarak öldürülmüştü. Genci öldürdüğü iddia edilen zanlının kimliği belirlendi. Polis, katıl zanlısı B.Ö.’nün (26) yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.