Başkan Erdoğan makamını 8. sınıf öğrencisi Yağmur Karaşahin’e devretti

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu bir süreliğine 8. sınıf öğrencisi Yağmur Karaşahin’e bıraktı.

Belediye Başkanı Ali Erdoğan sabah saatlerinde 23 Nisan nedeniyle Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Yağmur Karaşahin'e makamını teslim etti. Başkanlık koltuğuna oturan 8. sınıf öğrencisi Karaşahin telsizle birimlere çağrı yaparak belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı. Türkiye’nin geleceğinin bilinçli yetişen bir nesille emin ellerde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, “Bilinçli yetişen ve dünyayı tanıyan çocuklarımız inanıyoruz ki gelecekte ülke geleceği için aktif rol oynayacaktır. Özellikle kız çocuklarımızın eğitim, öğretim ve hayattaki başarısı doğru yolda olduğumuzun göstergesidir” dedi.

Başkanlık makamına oturan Halit ziya Uşaklıgil Ortaokulu Öğrencisi Elif Karaşahin ise başkanlık makamına oturmasının kendisi için heyecan verici olduğunu ifade etti. Kentin sorunları hakkında bilgi aldığını da anlatan Karaşahin, “ İlimizin belediyecilik anlamında yaptığı önemli projeleri takip ediyoruz. Bugün burada projeler hakkında bilgi alma imkanına sahip olduk. Belediyenin çevre projeleri, kent yenileme projeleri, yeşil bir doğa, kent ulaşımı için projeleri gibi projelerden detaylı bir şekilde haberdar olduk” dedi. Belediye Başkanı Ali Erdoğan ziyaret sonunda Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim etti.