Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

   Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, transfer konusunda istediklerini yapamadıklarını ve bunun temel sebebinin maddi sıkıntılar olduğunu söyledi. PTT 1. Lig Play-off final maçında Torku Konyaspor’a yenilerek Spor Toto Süper Lig'de oynama şansını kaybeden Manisaspor 2013-2014 sezonun ilk antrenmanına çıktı.

   Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kemal Erginer yönetiminde yapılan antrenmana 25 futbolcu katıldı. Antrenmana alt yapıdan 5 oyuncu da dahil edildi. Ayrıca antrenmanda denemek amacıyla getirilen Fas asıllı Hollandalı oyuncu Zakaria Amrani de yer aldı. Manisaspor hazırlıklarının ilk etabının Nevşehir'de ikinci etabın ise Kartepe’de yapılacağı bildirildi.

   Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Play-off finali oynayarak geçen sezonu tamamladıklarını belirterek, "Tabi ki temel amaçlarımızdan bir tanesi bu sezon geçen sene yaptıklarımızın üstüne bir şeyler koymak ilave etmek. Tabi ki bu da iyi bir takım oluşturmayla gerçekleşiyor. Bu seneki ilk antrenmanımıza çıktık. İlk antrenmanda geçen seneki kadromuzdan 6 oyuncumuz yok. Şu anda Barbaros sadece takımımıza yeni transfer olarak katıldı. Ayrıca alt yapıdan çıkardığımız oyuncular var" şeklinde konuştu.

"ANTRENMANA İSTEDİĞİM OYUNCULARLA ÇIKMAK İSTERDİM"

   Transferlerin bir an önce yapılması gerektiğini vurgulayan Erginer, "Transfer yapmamız gerekli. Şu ana kadar çok fazla istediklerimizi yaptığımızı söyleyemem. Bunun temel sebeplerinden bir tanesi maddi sıkıntımız. Önümüzdeki günlerde bunu aşacağımızı umuyorum. Tabi ki bizim de istediğimiz oyuncular var. Transfer listemiz var. Bunlar da kurmamız gereken takımın temelini oluşturuyor. Önümüzdeki günlerde yapacağımız transferlerle daha iyi daha güçlü Manisaspor yaratma peşindeyiz.  

   Transferler için geç kalındığını düşünmüyorum ama bu gün antrenmana istediğim oyuncularla çıkmak isterdim ama şartlar böyle. Bizim geçen sene de ilk antrenmanımız bu şekilde gerçekleşti. Sonradan katılan oyuncular oldu. Transfer ayın 3'üne kadar devam ediyor ancak benim için transferler ne kadar önce gelirse o kadar iyi. Çünkü ben oyuncularla bir an önce çalışmaya başlamak istiyorum. 20 gün sonra yapılacak transferler açıkçası beni çok fazla memnun etmez. Ben de bir an önce transferlerin yapılmasını bekliyorum" dedi.