Antalyaspor 47 yaşında

   Kamp dönemine giren Medical Park Antalyaspor Antalyaspor’un kuruluşunun 47’inci yılını kutlamak için bir araya geldi. Takım Kaptanı Uğur İnceman başkanlığında pasta kesen takım daha sonra kamp dönemine başlamak için takım otobüsüne bindi. Burada basına konuşan Takım Kaptanı Uğur İnceman yeni yönetim ve yeni hoca ile yeni bir heyecan yaşadıklarını belirtti.

   Yeni yönetime başarılar dileyen İnceman, “Kamp dönem öncesi, şimdi hareket ediyoruz. Umarım çok güzel bir kamp dönemi geçiririz. Hocanın istediklerini yerine getirip yeni bir Antalyaspor’u bu yıl izlettirmek istiyoruz. Bundan sonraki hedef tabi ki geçen senenin üstüne çıkmak. Geçen sene 7. olduk, bu sene de bunun üstüne çıkmak, daha başarılı olmak. Daha güzel maçlar izlettirmek. Tek amacımız bu” dedi. Medical Park Antalyaspor’u 47’inci yaş günü nedeni ile kutlayan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır şöyle konuştu: “Bugün anonim şirket Antalyaspor Vakfı, Antalyaspor Kulübü Derneği adı altında birleşmiş bir Antalyaspor ismi vardır.

   Bu iş Antalyaspor kulübü derneği ile başlamış daha sonra bir Antalyaspor vakfı kurulmuştur ve takiben de profesyonel bir anlayış içerisinde profesyonel bir futbol faaliyetleri Medical Park Antalyaspor anonim şirketlerinde devam etmektedir. Bu üç kurum bir biri ile uyumlu bir şekilde yaşamaktadır. Yeni yönetim de görevine başlamıştır. Uyum içerisinde bu çalışmalara devam edeceğiz. Antalyaspor inşallah 50’inci yılına yeni stadında, yeni tesislerinde ve artık Avrupa’da da söz getiren bir isim olarak girecektir. Antalya şehri de buna layıktır. Antalyaspor’un önü açıktır.”