Galatasaray benim yuvam

   Galatasaray’ın tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Zan, başka takımlardan teklif almasına rağmen sarı-kırmızılı takımdan ayrılmayı düşünmediğini belirterek, “Galatasaray benim yuvam” dedi. Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sürdüren Galatasaray’ın sabah antrenmanı öncesinde sarı-kırmızılı oyunculardan Gökhan Zan ve Engin Baytar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulüpte beşinci yılını geçirdiğini hatırlatan Gökhan Zan, “Başta Fatih Terim hoca olmak üzere tüm takım arkadaşlarımız ve taraftarlar benim için çok önemli. Tercihimin Florya’dan yana olması benim için önemli bir kriterdi. Çünkü iki sene burada şampiyonluk yaşadık. İki sene üst üste şampiyonluk yaşayan takımın oyuncusu olduğumuzun da bilincindeyiz. İnşallah geçen sene yakaladığımız çıtayı bu sene tekrardan yakalarız.

   Bunun içinde Şampiyonlar Ligi hedefleri de var. Biz de bunun farkında olarak çok güzel bir kamp dönemi geçireceğiz. İnşallah sakatlıklar da olmaz. Yeni sezonun da herkes için hayırlı olmasını diliyorum’’ diye konuştu. Bir soru üzerine Galatasaray’dan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini anlatan Gökhan Zan, “Teklifler geldi ama hiçbirini düşünmedim. Sonuçta Galatasaray benim yuvam. Başkasının ne düşündüğü değil benim ne düşündüğüm önemli. İnşallah Galatasaray’a uzun yıllar hizmet ederim” ifadelerini kullandı.

BAYTAR: "ALDIĞIM CEZA SONRASI KULÜBÜM BANA DEĞER VERDİĞİNİ GÖSTERDİ”

    Sarı-kırmızılı futbolcu Engin Baytar da yeni sezonun hayırlı olması dileğinde bulunarak, “İki üst üste sene yaşadığımız şampiyonluğu inşallah bu sene de yaşarız. Şuan gelmeyen arkadaşlarımız var onlar da en kısa zamanda bize katılıp çalışmalarımızı tam olarak sürdüreceğiz. İki sezondur şampiyon olduğumuz için bu sezon çok zor geçecek. Üzerimize daha da çok gelecekler. Ama biz çok kişilikli ve karakterli bir gruptan oluşuyoruz. Sahaya da istediğimiz zaman neler yansıtabileceğimizi çok iyi biliyoruz. İnşallah yeni sezon hayırlı olur ve üçüncü şampiyonluğumuz yaşarız” dedi.

   Geçen sezon aldığı cezanın çok ağır olduğunu kaydeden sarı-kırmızılı futbolcu, “Oynamadığım halde bana hep destek çıkan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ceza olayı açıkçası ağırdı. Ama hayatta böyle şeyler var. Önemli olan bu hataları tekrarlamamak. Geçe seneki eksiklerimi bu kamp döneminde gidermek istiyorum. İnşallah Fatih hocam da bana görev verir ve ben de başarılı olurum. Bazı teklifler geliyor ama ben bunlara sıcak bakmıyorum. Benim ilk tercihim burasıydı. Sonuçta diğer takımlarımda da başarılı olmuştum ama burada gördüğüm sıcaklığı başka kulüplerde görmedim. Aldığım o ağır ceza sonrası takımımın kalmamı istemesi bana ne kadar değer verdiğini de göstermiş oldu” şeklinde konuştu.