DJ tecavüzcüsü 6 yıl sonra yakalandı

   Afyonkarahisar’da 6 yıl önce istedikleri şarkı çalınmadı diye yerel radyoyu basarak 2 erkek çalışanı etkisiz hale getirip, ormana kaçırdıkları radyo çalışanı genç kadına tecavüz eden ve gıyaben yargılanarak hapiz cezasına çarptırılan zanlılardan biri Tekirdağ'da yakalandı.


ŞARKI ÇALINMADI DİYE TECAVÜZ!


   Afyonkarahisar’da 2007 yılında Ö.Ç. (20), M.A. (25) ve İ.G. (26), bir yerel radyodan telefonla Müslüm Gürses'ten şarkı istedi.

   İsteklerinin çalınmaması üzerine radyoyu basan 3 şahıs, 2 erkek çalışanı bıçakla etkisiz hale getirerek, sandalyeye bağladı. Radyonun kadın çalışanı N.D’yi   otomobille kaçıran saldırganlar, genç kadına ormanlık alanda tecavüz etti.

N.D.’nin cep telefonu ve paralarını da gasp eden 3 zanlı, olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi. Firardaki 3 kişi, gıyabi olarak Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı.

Mahkeme Ö.Ç’yi 28 yıl, M.A. ve İ.G’yi ise 41’er yıl hapse mahkum etti. M.A. cezası kesinleştikten kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak, cezaevine konuldu.


FACEBOOK'TA FOTOĞRAF PAYLAŞINCA


Afyonkarahisar polisi, Edirne ve Tekirdağ Emniyet Müdürlükleri'ne Ö.Ç.'nin bu illerde olabileceğini bidirdi. Polis, gerçek adıyla sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta iletiler paylaşan ve kapak fotoğrafına ‘Bazıları beni takipteymiş. İyi izleyin, tekrarım yok :) ’ diye yazan Ö.Ç.’yi takibe aldı.

Yaklaşık 1 yıl önce Ö.Ç., Tekirdağ sahilinde arkasında liman görünen bir yakınıyla çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf yerinin Tekirdağ olduğunu belirleyen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi İnfaz Büro Amirliği ekipleri, Ali Keskin isimli sahte kimlik kullanan Ö.Ç.’yi yaptığı araştırmaların ardından kasap olarak çalıştığı hayvan çiftliğinde yakaladı. Ö.Ç., yapılan sağlık kontrolünün ardından da cezasını çekmek üzere Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Hakkında 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.G’yi ise arama çalışmaları devam ediyor.