Gaziantepspor Galatasaray maçına kilitlendi

Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun, Galatasaray maçından 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi, "Zorlu maçı kazanarak hem taraftarımızı, hem de kendimizi mutlu etmek istiyoruz. İnşallah kazanan taraf oluruz" dedi.

Bülent Uygun, antrenman başlamadan Galatasaray maçı için Celal Doğan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Deplasmanda 3-1 galip geldikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının küme düşme hattında uzaklaşmaları için kendilerine büyük avantaj sağladığını söyleyen Bülent Uygun, zorlu Galatasaray karşısında da 3 puanı hedeflediklerini ifade etti. Galatasaray'ın yıldız oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu, bu açıdan zor bir mücadeleye çıkacaklarını anlatan Bülent Uygun, şöyle konuştu:

"Galatasaray'da samanyolu gibi bir çok yıldız var. Hatta bir zamanlar Gaziantepspor'un en büyük yıldızlarınızdan biri olan Dany bile Galatasaray'da yedek kalıyor. Böyle önemli bir takıma karşı oynayacağız. Anadolu takımlarını başarıya götüren, başarma unsuru olarak gösteren, aynı zamanda şehrinize mutluluk cereyan eden galibiyetler vardır. Bu galibiyetler de büyük takımlara karşı alınır. Bir anda birlik havası oluşur. İnşallah biz de o gururu yaşatmak istiyoruz. Çok zor bir maç olacak. Oyuncularıma sahaya çıkıp, zevk aldıkları gibi oynamalarını, kendi yeteneklerini sergilemelerini söyleyeceğim. Galatasaray'ı iyi analiz ettik. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve oyuncularımız da galibiyet için ellerinden geleni yapacak."

Bülent Uygun, Gaziantepspor için hayata geçirmeyi planladıkları spor kompleksine ilişkin de bilgiler verdi. Uygun, uzay mimarisiyle yapılacak olan kompleksin Gaziantep'e ve Gaziantepspor'a çok büyük getiri sağlayacağını kaydetti.

FUTBOLCULAR HIRSLI

Bülent Uygun, basın toplantısının ardından Galatasaray maçının hazırlıkları için takımıyla birlikte antrenmana çıktı. Isınma koşusu ve egzersizleriyle başlayan antrenmanda futbolcuların hırslı olduğu görüldü. Zorlu mücadele öncesi 1 saat süren antrenmanda futbolcular minyatür kale maçı yaparak Galatasaray hazırlıklarını sürdürdü.

FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAMI

Antrenmanın sonunda Araban İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, futbolcu ve teknik heyete baklava ikramında bulundu. Belediye Başkanı Özdemir, Galatasaray maçı için futbolcularla teknik heyete başarı diledi. Bülent Uygun'da, "Ziyaret, beni ve futbolcularımı çok sevindirdi" dedi.