G.Saray, sponsoruyla nikah tazeledi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleşen imza töreninde; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Daikin Türkiye Başkan Yardımcısı Takayuki Kamekawa, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Daikin Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tuna Gülenç yer aldı.

ÜNAL AYSAL: “İŞBİRLİĞİMİZİN DEVAM ETMESİ BİZLER İÇİN MUTLULUK VERİCİ”

Başkan Ünal Aysal’ın sponsorluk yenileme töreninde yaptığı açıklamada, “Sektörünün dünya lideri olan Daikin ile işbirliğimizi devam ettirecek olmak bizler için mutluluk verici. Sürdürülebilir başarı ortak hedefinde buluşan iki büyük marka olarak yeni sezonda yepyeni ve güçlü bir kadroyla daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

TUNA GÜLENÇ: “GALATASARAY, DAİMA YENİLİKÇİ VE ÖNCÜ OLMUŞ BİR KURUM”

Daikin Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç, Galatasaray ile yaptıkları sponsorluk anlaşması ile, sponsorluklarının 2.yılında daha büyük başarılara adım atacaklarını vurgulayarak, “Dünyanın en büyük klima üreticisi olarak Daikin, faaliyet gösterdiği ülkelerde toplumsal gelişime öncülük eden marka, kurum ve kuruluşları destekliyor. Galatasaray da tarihi boyunca yaptığı her atılımla, Türk sporuna kattığı vizyonla, daima yenilikçi ve öncü olmuş bir kurum. Geçtiğimiz yılın başlarında, Galatasaray’ın değerli yönetim kurulu üyeleri ve profesyonel kadrosu ile yaptığımız görüşmeler sonunda Galatasaray’ın voleybola bakışı, oluşturduğu uzun vadeli plan ve koyulan hedeflerin akılcı ve vizyoner olduğunu görerek; kurumsal duruşumuza uygun bir kurumla çalışma fırsatı yakaladık ve Galatasaray Bayan Voleybol Takımı’nın isim sponsoru olduk. Kendi alanlarında köklü ve başarılı bir geçmişe sahip, vizyonları ve profesyonel yönetim anlayışları kesişen iki devin buluşması başarıyı da beraberinde getirdi. Daikin, ısıtma soğutma sektöründe, takımımız voleybolda başarı çıtasını sürekli yukarı taşıyor” diye konuştu.

“TÜRK VOLEYBOLUNUN DESTEKLENMESİ İÇİN SPORCULARIN YANINDA OLACAĞIZ”

Sponsorluklarının ilk yılında, Galatasaray Daikin’in kendilerini çok gururlandırdıklarını söyleyen Gülenç, “Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, 2012-2013 sezonunda Türkiye liginin yanı sıra Avrupa CEV Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir turnuvada mücadele etti ve ilk dörde girme başarısını gösterdi. Avrupa CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finaller’ de Galatasaray Spor Kulübü ile birlikte ev sahipliği yaparak ülkemiz adına önemli bir organizasyona imza attık. Turnuvanın son derece başarılı bir şekilde organize edilmiş olması, umuyoruz ki; 2020 Olimpiyatlarını Türkiye’ye getirme yolunda önemli bir kilometre taşı olmuştur. İnanıyoruz ki Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, yeni başarılara imza atacak ve önümüzdeki yıllarda ülkemize genç, başarılı sporcular ve şampiyonluklar kazandıracak. Daikin olarak biz de Türk voleybolunun desteklenmesi ve kadınların spordaki başarılarını teşvik etmek için sporcularımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.