Bilic’ten taraftara mesaj

   Takımın yeni sezon hazırlıkları hakkında BJK TV’ye açıklamalarda bulunan teknik direktör Slaven Bilic, “Burada iyi imkanlarla çalışıyoruz. Oyuncularımın performansından memnunum. Şimdiye kadar yaşadıklarım beni tatmin etti” dedi.

   Takımda birçok genç oyuncuya sahip olduklarını anlatan Bilic, “Hepsini gözlemlemek için fırsatım olmadı ama daha önce onların hakkında bilgiler almıştım. Burada çok oyuncuyla çalışıyoruz ama ikinci kampta bu kadar fazla oyuncuyla beraber olmayacağız. Zamana ihtiyacı olan oyuncuları tespit edeceğiz. Genç oyuncularla bazı görüşmeler yapacağız ve düşüncelerimizi onlarla paylaşacağız” diye konuştu.

   Oyuncu profili doğrultusunda bir kadro yapısı ortaya koyacaklarını ifade eden Bilic, “Taraftarıyla beraber savaşan, mücadele eden bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımız hücum eden çabuk oynayan topu hızlı ve iyi kullanan bir takım sahada görmek istiyor. Takım zaten geçen sezon attığı gollerle ofansif yapısını göstermiş. Bizim amacımız bu yönünü korumak ve yukarıya taşımak ama yediğimiz gol sayısını aşağı çekmek. Beşiktaş cesur bir takım olarak yoluna devam edecek. İyi bir kadromuz var, tamamlayıcı oyuncularla kadro yapısını şekillendireceğiz” şeklinde konuştu.

   Antrenmanda oyuncuları şaşırtacak uygulamalar yapmadıklarını söyleyen Bilic, “Birçoğunun alışık olduğu çalışmaları yapıyoruz. Oyuncularla yaptığımız görüşmelerde de bu geri dönüşleri alıyoruz. 24 ya da 25 kişilik bir kadro düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Her maçta ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını aktaran Slaven Bilic, “Her maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu arma için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Harika olduklarını biliyorum. Onlarla birlikte büyük bir enerji yaratıp zaferlere yürüyeceğiz” açıklamasında bulundu.