Geçmişi acılarla dolu

    Bronx caddelerinde yürürken büyüdüğü evin olduğu sokakta röportaj veren Lopez, Bronx’a en son annesinin ve babasının kendisini evliliklerini bitireceklerini söylemeleri için çağırdıklarında gittiğini ifade ederek, “Buraya en son annem ve babam 33 yıllık evliliklerini bitireceklerini söylemek için çağırdıklarında gelmiştim. Bugün de buraya geldiğimde bu yüzden gergin olduğumu düşünüyorum. Bu geçmişten birini görmek gibi. Oraya gittiğinde iyi mi kötü mü bir şeyle karşılaşacağını bilmiyorsun. O yüzden de onlara koşmak konusunda korkuyorsun” diye konuştu.

"KORİDORLARDA YATIYORDUM"

   43 yaşındaki Lopez, bugünlere gelirken çok zahmetler çektiğini ifade ederek, “Ben ortanca kızdım. 3 kız aynı odayı paylaşıyorduk. Ben spor ve dans yapıyordum” dedi. Bir yol ve hedef için çok çalıştığını da ekleyen Lopez, bunun için çok uğraştığını ifade etti. Okumaktan vazgeçtiğinde 18 yaşında olduğunu ve evden ayrılarak dans kariyerini sürdürdüğünü belirten Lopez, “Annem ve ben zıt kafalardaydık. Ben dans stüdyosunun koridorunda uyumaya başladım. Evsizdim ve annemle konuşarak ‘Bu benim yapmak istediğim şey’ dedim. Birkaç ay sonra Avrupa’da dans işine başladım. Sonra da Los Angeles’a taşındım” diye konuştu.

"HER ZAMAN HAYALLERİM VAR"

   Los Angeles’e taşınmanın ve orada yaşamanın da kendisi için bir hayli zor olduğunu ifade eden Lopez, “Los Angeles’ten nefret etmiştim. İnsanlara ‘Süt dükkanları nerede? Siz sokakta yürümez misiniz?’ diye soruyordum. Şimdi Los Angeles’i seviyorum fakat burası bana Bronx’taki kadar güç vermiyor.

   Hayata dair tüm güçlükleri doğduğum yerde edindim” şeklinde konuştu. Hayata dair her zaman hayallerinin olduğunu da belirten Lopez, “Her zaman hayallerim var. Menajerim ve ben önümüzdeki 6 ay boyunca gelecek yıl ne yapmak istediğimizi planlıyoruz. O benim eski hayatımı sevdiğimi biliyor. Tatiller bana her zaman uzun gözüküyor ve 2 hafta sonra ‘Hadi işe dönelim’ diyorum. Her zaman bu yolda oldum” dedi.