Karataş'tan 'Bayrak Mitingi' değerlendirmesi

MHP İzmir İl Başkanı Necati Karataş, 20 Nisan Cumartesi günü düzenlenen Bayrak Mitingi’nin ardından basın açıklaması yaptı.

İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında Necati Karataş, “Türk milletinin itilmek istendiği uçurumu, ileri görüşlülüğü sayesinde çok önceden gören, her fırsatta iktidar sahiplerinin hatalarını yüzlerine vuran, siyaset üstünlüğünü ve bilge liderliğini ortaya koyup Türk milleti için hiç durmadan çalışan, muhterem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beye, Bayrak Mitingi'ni güzel İzmirimize hediye ettiği için şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Değerli İzmirliler, sizler Bayrak Mitingi'nde bizlere hırs, güç ve omuz verdiniz. Her biriniz bayrak olup dalgalandınız. Sizler o gün Çanakkale gibi geçilmez, Büyük Taarruz gibi yenilmez, 9 Eylül gibi zaferin adıydınız. Sizler ortaya koyduğunuz milli hassasiyetle ne kadar övünseniz azdır. Sizler 20 Nisan’da öyle bir başkaldırı hareketi başlattınız ki, artık bölücüler rahat uyuyamayacak ve Türk düşmanları rahat hareket edemeyecektir. Hepinize şükranlarımızı sunuyoruz."