Bu sözler Galatasaraylıların hoşuna gitmez...

F.Bahçe’nin milli oyuncusu Emre Belözoğlu, UEFA kupası hakkında, "G.Saray’da o duyguyu yaşamıştım ama çocukluğumun takımı F.Bahçe’de bunu yaşamak daha büyük bir onur olur" dedi.

Emre Belözoğlu, NTVSpor’a değerlendirmelerde bulundu. Statü gereği Avrupa maçlarından görev alamayan yıldız oyuncu, UEFA kupası hakkında, "Galatasaray’da o duyguyu yaşamıştım ama kaptan olduğum bir takımda o duyguyu yaşamak, çocukluğumun takımı Fenerbahçe’de bunu yaşamak daha büyük bir onur olur" ifadelerini kullandı.

"Ben oynayamadan genelde posterlere katılıyorum, öyle bir özelliğim var" diyen Emre, Galatasaray ile UEFA Kupası’nı kazandıkları sezon kırmızı kart cezası nedeniyle finalde oynayamayıp maçtan sonra postere dahil oluşuna atıfta bulundu.

Türk futbolunun Avrupa’da bu sene gösterdiği performansı da değerlendiren Emre, "Bu sene G.Saray’ın ve bizim yakaladığımız başarılar Türk futbolu için çok önemli. Bu başarılar, Türk oyuncuların değerini artırıyor, Avrupa’ya transferini sağlıyor. Bu anlamda oyuncuları motive ediyor. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalması büyük bir başarıdır. Bizim yarı finale kalmamız büyük bir başarıdır. Bunlar bütün oyuncuları Avrupa kupaları için motive edecektir. Bunlar vitrin maçlarıdır. Ben oyuncuların böyle motive olacağını, takımların da isimlerini ilerilere yazdıracağını umuyorum" dedi.