Altay'da Köstem'den şok suçlamalar

Altay'ın 20 yıldan fazla süreyle kulüp doktorluğunu yapan operatör Levent Köstem, şok suçlamalarda bulundu. İki yıl önce verdiği istifa mektubunun Niyazi Konuşmaz başkanlığındaki yönetim tarafından işleme konulmasıyla üyeliği ve Disiplin Kurulu Başkanlığı düşen Levent Köstem, eski dönemlere ilişkin şok iddialar ortaya attı.

Köstem 2008-2009 sezonunda Altay Başkanı olan Melih Tunç Tandoğan’ın sahte evrak düzenleyerek kendisini fazladan 650 bin TL alacaklı gösterdiğini öne sürerek, "Melih Tandoğan’ın kulüp gelirlerine koyduğu temliğe o dönemde yönetici olan Niyazi Konuşmaz, Aslan Savaşan, Nafiz Dede, Yaşar Ötnü ve Ömer Aydın imza attı. Ben de onları savcılığa şikayet ettim" diye konuştu.

Son yapılan genel kuruldan önce savcılığa gitmesinin Aslan Savaşan ve Niyazi Konuşmaz’ı rahatsız ettiğini dile getiren Köstem şöyle devam etti:

"Savcılık konuyu mahkemeye taşırsa, ikisinin de kulüp üyelikleri askıya alınacak. Bu yüzden bana iftira atıyorlar. Eski Başkan Ömer Hızlıok’u da bu 6 kişi hakkında gerekeni yapmadığı için savcılığa verdim. Melih Tandoğan olmayan faturalarla paraları kendi üstüne geçirdi. Kulübe 50 bin TL’lik turşu, 28 bin TL’lik reçel faturası kesilmiş. Hepsinin belgesi elimde mevcut. Ben Altay için her zaman doğru olanı yaptım."

Onur ATIŞ/DHA