Akhisar'da bitmeyen şarkı: Gekas

Theofanis Gekas... Geride bıraktığımız sezon devre arasında Akhisar'a geldi, mucizevi kurtuluşun baş kahramanı oldu. Düştü gözüyle bakılan Akhisar Belediyespor dillere destan bir kurtuluş mücadelesi sergilerken Gekas da golleriyle hep başroldeydi... Sezon bitti Gekas yine sürekli gündemde ama bu kez golleriyle değil, nazıyla...

Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi devam eden Gekas, ortalıkta gözükmüyor. Takım kampta Gekas nerede belli değil. Davranışları profesyonellikle bağdaşmıyor. Bu nedenle Kulüp yönetimi 'artık yeter' dedi. Ancak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncusuna zeytin dalı uzattı.

Sezonun başlamasına 15 gün kalmasına rağmen Theofanis Gekas krizi bir türlü çözülmezken, yönetimin son dönemdeki sert açıklamalarına karşılık iyimser tavrını sürdüren Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Yunan futbolcuya kapılarının açık olduğunu söyledi.

Transfer dönemlerinde bu tür anlaşmazlıkların yaşanabileceğini dile getiren Hamzaoğlu, "Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum" diyerek şöyle konuştu:

"Bu şehir Gekas’ı gerçekten çok sevdi. Yönetim, teknik ekip ve futbolcu arkadaşları ona hak ettiği değeri verdi. Bazı değerler parayla ölçülmez. Aslında bu süreçte ben Gekas’tan daha farklı bir davranış beklerdim. Ama onun da kendisine göre düşünceleri olabilir. Geçmişe takılıp kalmamak lazım. Dönerse kendisine kapımız açık. Gelir antrenmanlara çıkar, arkadaşlarının seviyesine yetiştiği zaman da takımdaki yerini alır."