Kaf Kaf'ta iyi haberler yüz güldürdü

PTT 1'inci Lig’de sezona Bolu kampında hazırlanan Karşıyaka’da teknik heyetin yüzü üst üste iyi haberlerle güldü.

Yeşil kırmızılı ekipte Rıdvan ve Caner’den sonra 2 yıllık sözleşme imzalayan Ofoedu’nun da kampa katılmasıyla as kadro tamamlandı. Tendonunda zorlanma meydana gelen, 2 ay sahalardan uzak kalması öngörülen Muhammet’in sakatlığının korkulacak kadar ciddi olmadığı ortaya çıktı. Tecrübeli stoper lige yetişecek.

Kampta Altınordu’yla oynanan ilk hazırlık maçından 4-1 yenik ayrılan Karşıyaka ligin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor'un 2-1 mağlup edilmesi de teknik direktör Sait Karafırtınalar’ı rahatlattı.

Karafırtınalar, "Ligin en iyi kadrolarından birini üstün oyunla mağlup ettik. Sezon öncesi iyi mesajlar verdik" dedi. Kampta 5 Ağustos’ta Ankaraspor’la karşılaşacak Karşıyaka son hazırlık maçını 11 Ağustos’ta Nazilli’de Nazilli Belediyespor ile oynayacak.

BERKAN'DA YIRTIK

Karşıyaka'da Fatura Vizyon Kahramanmaraş’tan transfer edilen Berkan sakatlandı. Üst adelesinde kısmi yırtık meydana gelen sol bek lige yetiştirilmeye çalışılacak. Transferde alternatif sol kanat, defans ve forvet de arayan yeşil kırmızılılar Süper Lig ekiplerinden boşa çıkacak futbolcuları bekliyor. Yönetim Göztepe’den ayrılan Ali Kuçik’in transfer edileceği iddialarını yalanladı.

Ergin KARATAŞ/İZMİR,(DHA)