Trabzonspor’dan TFF’ye tepki

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hedefleyen Trabzonspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) açıklamış olduğu Spor Toto Süper Lig’in ilk hafta programına tepkili.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında İrlanda’nın Derry City takımını oynadığı iki maçta 4-2 ve 3-0’lık skorlarla geçen Trabzonspor, 3. ön eleme ilk maçında ise deplasmanda Belarus’un Dinamo Minks takımıyla oynadığı maçı 1-0 kazanarak tur için avantajlı bir skor elde etmişti. Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynayacağı rövanş maçını kazanarak Play-off’taki rakibini bekleyecek olan Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hedefliyor.

Transferlerini bu yönde yapan Karadeniz ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) açıklamış olduğu Spor Toto Süper Lig’in ilk hafta programına tepki gösterdi. 18 Ağustos Pazar günü saat 21.45’de Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, 22 Ağustos Perşembe günü ise Dinamo Minks geçmesi halinde Play-off müsabakası oynayacak. Play-off müsabakasının ilk maçını deplasmanda oynama ihtimali yüksek olan bordo-mavili takım oynayacağı derbi müsabakasını daha erken bir tarihe alınabilecek olmasına rağmen alınmamasına tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’in açılış müsabakasını bu sezon Avrupa’da olamayan Medical Park Antalyaspor ve Kayseri Erciyespor takımları arasında oynanacak.